به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات خاک و آب کتاب پتاسیم در کشاورزی با تأکید بر نقش پتاسیم در تولید محصولات کشاورزی سالم که توسط دکتر محمدجعفر ملکوتی- استاد دانشگاه تربیت مدرس، دکتر علی اصغر شهابی- استادیار و رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان و دکتر کامبیز بازرگان - استادیار و رییس موسسه تحقیقات خاک و آب تهیه و در بهار 1384 به چاپ رسیده بود با درج دو فصل جدید همراه با بازنگری در اسفند 1395 به چاپ دوم رسید. کتاب حاضر با هدف ارتقای سطح آگاهی جامعه کشاورزی و همچنین برای استفاده از پژوهش و تحقیقات مربوط به روش بهبود حاصلخیزی خاک و تغذیه بهینه گیاهی در افزایش عملکرد هکتاری محصولات کشاورزی و تولید فرآورده های کشاورزی سالم با تأکید بر ضرورت اصلاح فرمول کودی کشور از سوی نگارندگان تهیه و تدوین گردید. نگارندگان کتاب حاضر با این تفکر که سلامتی از مزرعه می آید نه از داروخانه، ابراز امیدواری کردهاند که با بهره گیری از مطالب این کتاب ضمن نیل به تولید پایدار، ارتقاء سطح سلامت جامعه را تحقق بخشیده و علاوه بر افزایش کارایی کودها، با رعایت مسائل زیست محیطی، بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی،تأمین امنیت غذایی جامعه و افزایش درآمد کشاورزان را به ارمغان بیاورد.
ایجاد شده توسط بخش خدمات فنی و تحقیقاتی