سه‌شنبه, 4 ارديبهشت 1403
  • تاريخ :
     ۱۳۹۵/۰۸/۰۳ 
  • تعداد بازدید : 976
با حضور نماینده مؤسسه تحقیقات خاك و آب: دومین كارگاه آموزشی نقشه برداری رقومی خاك در كشور مراكش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات خاک و آب، دومین کارگاه آموزشی نقشه برداری رقومی خاک (Digital Soil Mapping) از سوی سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در راستای استفاده از روش ها و تکنیک های نوين نقشه برداری خاک، با توجه به چالش تغییرات اقلیمی موثر بر روی خاک ها، 19 تا 23 مهرماه 1395 (10 تا 14 اکتبر 2016 ) در شهر رباط مراکش برگزار گردید.

مهندس محمدجمشیدی، عضو هیأت علمی بخش تحقیقات تشکیل، طبقه بندی و شناسایی خاک به عنوان نماینده موسسه تحقیقات خاک و آب در این کارگاه شرکت نمودند.

مهندس جمشیدی در این باره اظهار داشت: این کارگاه با حضور نمایندگان کشورهای خاور نزدیک و شمال آفریقا (NENA) به منظور آشنایی با تکنیک ها و روش های نوین مطالعات خاکشناسی به منظور تولید داده های جدید و با هدف مدیریت بهینه اراضی کشاورزی به ویژه در شرایط تغییرات اقلیمی برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در روش نقشه برداری رقومی خاک (DSM) با ایجاد لايه های اطلاعاتی مکان دار از خصوصیات و کلاس های خاک می توان در سطوح مختلف دقت با صرف هزینه کمتر و زمان کوتاهتر نسبت به روش های معمول، نیازهای جدید کاربران این نوع اطلاعات را برآورده ساخت.

عضو هیات علمی بخش تحقیقات تشکیل، طبقه بندی و شناسایی خاک افزود: همچنین این تکنیک ها در راستای به روز رسانی و افزایش سطح دقت اطلاعات و داده های مطالعات خاکشناسی و به اشتراک گذاری این نوع داده ها کاربرد وسیع دارد.

وی تأکید کرد: از آنجا که هدف نهایی از اشتراک گذاری داده ها و اطلاعات خاکشناسی تولید نقشه جهانی خاک (Global Soil Map) است و کشور ایران به لحاظ داده ها و اطلاعات خاکشناسی در سطح قابل قبولی قرار دارد، ضروری است اطلاعات و داده های مطالعات خاکشناسی به روز شده و در فرمت استاندارد در سطح بین المللی مورد استفاده قرار گيرند.



ایجاد شده توسط بخش خدمات فنی و تحقیقاتی- واحد IT



کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه تحقیقات خاک و آب می‌باشد.
6.1.7.0
V6.1.7.0