پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403
  • تاريخ :
     ۱۳۹۶/۰۲/۰۲ 
  • تعداد بازدید : 998
كتاب "پتاسیم در كشاورزی" به چاپ دوم رسید

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات خاک و آب کتاب پتاسیم در کشاورزی با تأکید بر نقش پتاسیم در تولید محصولات کشاورزی سالم که توسط دکتر محمدجعفر ملکوتی- استاد دانشگاه تربیت مدرس، دکتر علی اصغر شهابی- استادیار و رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان و دکتر کامبیز بازرگان - استادیار و رییس موسسه تحقیقات خاک و آب تهیه و در بهار 1384 به چاپ رسیده بود با درج دو فصل جدید همراه با بازنگری در اسفند 1395 به چاپ دوم رسید. کتاب حاضر با هدف ارتقای سطح آگاهی جامعه کشاورزی و همچنین برای استفاده از پژوهش و تحقیقات مربوط به روش بهبود حاصلخیزی خاک و تغذیه بهینه گیاهی در افزایش عملکرد هکتاری محصولات کشاورزی و تولید فرآورده های کشاورزی سالم با تأکید بر ضرورت اصلاح فرمول کودی کشور از سوی نگارندگان تهیه و تدوین گردید. نگارندگان کتاب حاضر با این تفکر که سلامتی از مزرعه می آید نه از داروخانه، ابراز امیدواری کرده­اند که با بهره ­گیری از مطالب این کتاب ضمن نیل به تولید پایدار، ارتقاء سطح سلامت جامعه را تحقق بخشیده و علاوه بر افزایش کارایی کودها، با رعایت مسائل زیست محیطی، بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی،تأمین امنیت غذایی جامعه و افزایش درآمد کشاورزان را به ارمغان بیاورد.





ایجاد شده توسط بخش خدمات فنی و تحقیقاتی



کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه تحقیقات خاک و آب می‌باشد.
6.1.7.0
V6.1.7.0